Ga direct naar:

Uw profiel aanmaken

Op deze pagina kunt u uw profiel aanmaken voor het Portaal Natuur en Landschap. In uw account kunt u vervolgens aanvinken welke thema(’s) u interessant vindt. Als u daarna ingelogd bent, ziet u alleen nieuws over de thema’s van uw keuze. U kunt ook gebruik maken van het forum als u bent ingelogd. Nieuws over niet aangevinkte thema’s kunt u wel gewoon vinden op het portaal zonder dat u ingelogd bent. Na aanmelding ontvangt u een e-mail. Door op de link in de e-mail te klikken, bevestigt u het e-mailadres.  Als wij uw aanmelding hebben geactiveerd, krijgt u een e-mail met uw gebruikersnaam en een wachtwoord. We raden u aan het wachtwoord direct aan te passenbij ‘Profiel bewerken’ nadat u voor de eerste keer bent ingelogd.

 

Uw gegevens

De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Vragen

 • 1. Waarom zou ik een account aanmaken?
  Als u een account heeft, kunt u uw interesses aanvinken. Als u ingelogd bent, ziet u dan alleen nieuws over de thema’s die u heeft gekozen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het forum als u bent ingelogd.
 • 2. Wat moet ik doen nadat ik een account/profiel heb aangemaakt?
  U krijgt een e-mail met een link die u moet aanklikken om uw aanmelding te bevestigen. Als wij uw aanmelding hebben geactiveerd, krijgt u opnieuw een e-mail met uw gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen.
 • 3. Waarom lukt het niet om een account aan te maken?
  Waarschijnlijk bent u vergeten een van de verplichte gegevens (met een *) in te vullen.
 • 4. Wat moet ik doen als ik geen e-mail heb ontvangen met mijn gebruikersnaam en een wachtwoord?
  Weet u zeker dat u uw aanmelding hebt afgerond? Is dit het geval, stuur dan een e-mail naar postmaster@bij12.nl. Misschien is uw aanmelding nog niet geactiveerd en zorgen we ervoor dat u uw gegevens krijgt toegestuurd.
 • 5. Hoe kan ik mijn wachtwoord aanpassen?
  Als u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en het wachtwoord dat u per e-mail heeft ontvangen, kunt u het wachtwoord direct wijzigen onder ‘Profiel bewerken’. Dit raden wij u ook aan.

 • Heeft u een andere vraag over het aanmaken van uw profiel? Stuur dan een e-mail naar: postmaster@bij12.nl.
 

Profiel toegang

Het portaal elders op het internet